Venien Kft.

1039 Budapest
Tegez u. 3.
Telefon:
06-1-439-0066

E-mail:
info ( ) venien.hu


A Venien telefon szolgáltatása

A Venien telefon szolgáltatása segítségével vállalatuk jelentősen csökkentheti telefonköltségét. A Venien a korszerű és költséghatékony IP technológiát alkalmazva teszi lehetővé az Ön cége számára, hogy a hagyományos telefon szolgáltatást a Venien telefon szolgáltatásával kiváltva belföldi hívások esetén akár 30-60%-kal, külföldre irányuló hívások esetén akár 80-90%-kal csökkentse telefonköltségeit.

A Venien  telefon szolgáltatása nem csak a hívás díjak esetében kínál megtakarítást, hanem lényegesen olcsóbb havi díjakat is biztosít.

A Venien telefon szolgáltatására történő áttérés miatt természetesen nem kell lemondani az ügyfeleik, üzleti partnereik által már jól ismert telefonszámaikról, azok minden további nélkül megtarthatók.

A Venien telefon szolgáltatása igénybe vehető IP kapcsolaton (pl. Interneten) keresztül IP telefonokkal, de csatlakoztathatók a szolgáltatáshoz a már meglévő hagyományos telefonkészülékek és telefonközpontok is. Sőt, a széllessávú mobil internet elterjedésének köszönhetően, a Venien telefon szolgáltatását a Venien Virtuális Telefonközpont megoldásával ötvözve egyes mobiltelefonokkal is igénybe vehető a szolgáltatás.

Általános Szerződési Feltételek - Egyéb hangátviteli szolgáltatás

Általános szerződési Feltételek - Internet protokollon nyújtott helyhez kötött telefon szolgáltatás


Amennyiben telefon szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetősége valamelyikén:

E-mail: info(kukac)venien.hu


Telefon: 06-1-439-0066


Venien Kft. 1039 Budapest, Tegez u. 3., Telefon: 06-1-439-0066, E-mail: info () venien.hu